Verbeelden is vertellen

Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden, wordt wel eens gezegd. Maar wat dan wordt er precies meer verteld? Goede plaatjes maken die ontroeren, aan het denken zetten, troost bieden of ons laten lachen, is een kunst op zich. Binnen bureau THIS Ideas maakt T Studio "plaatjes" in de vorm van illustraties bij boeken, losse tekeningen, cartoons of filmpjes.

T Studio

  • T Studio maakt via zijn YouTube kanaal …. veel animatiefilmpjes, doet mee aan wedstrijden (zie verderop) en maakt tekeningen (zie tekening).
  • T Studio maakt ook tekeningen en filmpjes in opdracht, zoals bijvoorbeeld de illustraties voor het jeugdboek Surrealinea - De Zwevende Stad geschreven door Bas Aghina. Thymen heeft het idee aangedragen. Zie: https://www.thisideas.nl/boeken


Prijzen en awards van T Studio?

  • In 2019 won T Studio Thymen de 2e prijs bij de scholierenwedstrijd i.k.v. het Johan van Oldenbarnevelt-jaar van de Eem Bieb voor zijn cartoon => hyperlink toevoegen.
  • In 2018 én 2020 won Thymen de cartoontekenwedstrijd van Vogeljongen => 
  • In oktober 2020 heeft Thymen de 3e prijs gewonnen in de categorie Film van de wedstrijd van Kunstbende Utrecht met zijn "5D"-film" getiteld “Mind Your Step” => hyperlink film enz. 
Wie is T Studio?

T Studio is Thymen Aghina (Amersfoort, 2005), van jongs af aan cartoonist en filmmaker. Begonnen met natekenen van tekenfilmfiguren zoals Thomas de Trein, Sponge Bob en Mario, tekent Thymen nu vooral eigen karakters die allerlei avonturen beleven. Zijn YouTube kanaal T Studio heeft zo'n 700 volgers.
Weetje: de "T" van Thymen en T Studio vormen de eerste letter van de naam van THIS Ideas.